Nanny Huismans

Nanny Huismans
Lid van de Raad van Toezicht NMO

Zitting in de raad van toezicht NMO
Sinds 1 januari 2017 maak ik met trots deel uit van de Raad van Toezicht, met aandacht voor participatie, sociale innovatie en welzijn. Na een opleiding gevolgd te hebben tot toezichthouder viel mijn oog op deze mooie organisatie. MEE die zich inzet om iedereen mee te laten doen, ook voor mensen waarbij dat niet vanzelfsprekend is. SPRING die samen met gemeenten passende hulp bieden voor kind en gezin, zodat er minder specialistische zorg nodig is. Daar draag ik graag aan bij! 

Beroep
Naast mijn rol als toezichthouder ben ik hoofd van het sociaal domein van de gemeente Eindhoven. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering, het Participatiebedrijf, en ben ik ambtelijk opdrachtgever van de stichting WIJeindhoven. In het sociaal domein vinden wij het belangrijk om een dienstverlening te creëren, waarbij zoveel mogelijk inwoners de regie over hun eigen leven willen voeren. Dit kan door de kracht in henzelf en soms ook met hulp van de mensen en organisatie om hen heen. Vanuit de ervaring van mijn functie wil ik een waardevolle bijdrage leveren aan NMO.

 

 

Persoonlijke gegevens & bereikbaarheid

  • Geboren op 22 september 1980
  • In Eindhoven woon ik met veel plezier in een jaren 30 woning, ik heb een liefde voor architectuur. In mijn vrije tijd reis ik graag, waardoor ik al veel unieke dingen heb gezien. Van interessante steden tot de mooiste natuur, waarbij ik veel mooie mensen met bijzondere verhalen heb ontmoet.
    Tijdens mijn reizen duik ik graag en probeer ik graag actieve sporten uit zoals (kite)surfen of paragliden.
  • nhuismans@hotmail.com