MEE West-Brabant

MEE maakt meedoen! De focus van MEE West-Brabant ligt op participeren. Meedoen dus, ook voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Een van onze beloften hierbij is om dit zo eenvoudig mogelijk te realiseren. 

MEE richt zich op burgers met (tijdelijk) beperkte regie, beperkte sociale redzaamheid en problemen met het zelfstandig participeren in de samenleving. MEE heeft daarbij specifieke toegevoegde waarde als het gaat om inclusie en leven met een beperking (mensen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische kwetsbaarheid). Ons advies is gratis en zonder belang.

We zijn hierdoor ook meteen Kennispartner op leven met een beperking. De professionals van MEE zetten zich maximaal in om onze unieke expertise te borgen en overal in West-Brabant beschikbaar en toegankelijk te houden. Wij werken samen in integrale teams met zowel professionals als vrijwilligers en informele netwerken.

MEE in de buurt! 
Je kunt ons overal in West-Brabant vinden. We werken met meer dan 90 professionals in wijken en buurten, bij CJG’s, op scholen, stadskantoren en gemeentehuizen. Verspreid over de hele regio werken we samen met lokale- en regionale partners zoals gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen en cliënten- en patiëntenorganisaties. Zo is MEE altijd dichtbij.